Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης

certificazioni-02

Συνεργασία με Ιταλικά & διεθνή Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Ιδρύματα & Νοσοκομεία προκειμένου να δοκιμαστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων.

certificazioni-03

Η ειδική φόρμουλα RETARD που μελετήθηκε από την ESI, δημιουργεί επιβράδυνση και σταδιακή απορρόφηση του προϊόντος από τον οργανισμό ώστε να επωφελείται περισσότερο. Η κάψουλα RETARD περιέχει 4 μικρές ταμπλέτες που απελευθερώνονται σταδιακά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Αυτά τα 4 δισκία που μπορεί να είναι ανθεκτικά στις γαστρεντερικές επιδράσεις, αποσυντίθενται σε διαφορετικούς χρόνους. Έτσι επιτρέπει μια σταδιακή και συνεπή απελευθέρωση των δραστικών συστατικών δίνοντας σε όλο το σώμα αρκετό χρόνο για να αφομοιώσει τα θρεπτικά συστατικά, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μακράς διαρκείας δράση.

certificazioni-01

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CERTICUALITY είναι διαπιστευμένος για την παροχή πιστοποίησης σε επιχειρήσεις για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας, περιβάλλοντος και ασφάλειας, καθώς και πιστοποίηση προϊόντος. Ο εν λόγω οργανισμός πιστοποιεί και εγγυάται σχετικά με τη γραμμή Aloe Vera της ESI ότι:

  • Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από υπολείμματα φυτοφαρμάκων ή χημικών λιπασμάτων
  • Το βλεννοπολυσακχαρίδιο δεν είναι λιγότερο από 7.000 mg / λίτρο

certificazioni-04

Οι NATURCAPS (φυσικές κάψουλες) κατασκευάζονται από καθαρές ίνες κυτταρίνης (ένα φυσικό συστατικό) και έχουν εγκριθεί από την Vegetarian Society. Δεν έχουν τεχνητά χρώματα, είναι εύκολες στην πέψη και κατάλληλες για χορτοφάγους.

QUALITY-CONTROL